Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Bredband, TV & telefoni

i Hallstahems lägenheter har du tillgång till bredband, TV och telefoni genom Kabel-TV nätet, stadsnätuttaget och det traditionella telefonuttaget. Det som avgör vad du ska välja, är dina behov.

Bredbandstjänster via fiber (Bredband, TV och telefoni)

Genom Fibra Stadsnät har alla våra hyresgäster (undantag Lövåsen och Strandgården) tillgång till den senaste tekniken inom kommunikation. Stadsnät är ett öppet nät där du bestämmer vem som ska leverera tjänsten. Det innebär att du kan skaffa internet, TV, telefoni och en rad andra tjänster ur ett och samma uttag. På Fibras hemsida fibra.se hittar du information om alla tjänster och leverantörer. När du beställer måste du ha ditt uttagsnummer på stadsnätuttaget i din bostad. Vill du beställa innan inflytt finns uttagsnumret på ditt hyreskontrakt, eller kontakta oss så hjälper vi dig. I Hallstahems lägenheter kan du få en hastighet på 100-1000 Mbit/s via Fiber-uttaget.

Har du redan flyttat in så kan du pröva följande

Koppla en nätverkskabel mellan din dator och uttaget.
Öppna webbläsaren i din dator.
Följ guiden på skärmen och ditt internet är aktiverat

KOM IHÅG att binda upp lösa nätverkssladdar som ligger på golvet då bredbandsuttaget kan skadas om man rycker ur sladden. Byte av förstört uttag kostar ca 1 500 kr

TV och bredband via Kabel-TV-nätet

De flesta av Hallstahems fastigheter är anslutna till Tele2s Kabel-TV-nät. I hyran ingår ett grundutbud på fem kanaler, därutöver kan du beställa tilläggskanaler via Tele2. Tänk på att ange att det avser Kabel-TV-nätet vid beställningen och inte fiber. Endast Tele2s utbud fungerar via Kabel-TV-nätet . Du kan också få bredband via Kabel-TV-nätet (då genom Tele2), om du vill. För beställning och felanmälan ring eller besök Tele2, telefon: 90 222 – Tele2.se

I det nya uppgradera Kabel-TV-nätet kan du få en bredbandshastighet upp till 1200Mbit/s

Undantag

Eldsbodavägen 27, Norra Prästgårdsgatan, Vallmogatan 1 och Vallbygatan 17. För att ta del av grundutbudet som ingår i din lägenhetshyra behöver du beställa en ny TV-Box från Tele2, den är gratis, ring 0775-17 17 20. Du måste själv beställa boxen för den är personlig.

Grundutbud

Kom igång med Kabel-TV från Tele2

Parabol

Om du vill sätta upp en parabol i anslutning till din bostad måste detta av säkerhetsskäl godkännas av Hallstahem. Kontakta din områdessamordnare om du har frågor om paraboluppsättning.

Kvinna och man håller på att packa flyttkartonger

Flytta in

Vid inflyttning så har du tillgång till lägenheten från kl. 13 den dag som anges i kontraktet.

Läs mer
Dörrlås på nära håll med nycklar i dörren

Uppsägning

Uppsägningstiden är tre kalendermånader och en uppsägning kan inte ångras.

Läs mer
Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor och svar

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Vanliga frågor

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj