Om oss

Hallstahem är ett allmännyttigt bostadsföretag ägt av Hallstahammars kommun. Vi förvaltar 2 445 lägenheter och 80 affärslokaler  i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Vi erbjuder prisvärt boende till alla, oavsett fas i livet.

Vår organisation präglas av närhet till våra kunder och hyresgäster. Oavsett om du redan bor hos oss eller söker en lägenhet hjälper vi dig med ett personligt engagemang och en service utöver det vanliga. Våra områdeschefer har en central roll med eget budgetansvar för områdets fastigheter och hyresgäster, vilket ger korta beslutsvägar och hög servicenivå. Målet är att våra kunder ska känna närhet, trygghet och personlig service på vägen mot vår vision – ett boende i världsklass.

 


Fyra gånger per år delar vi ut vår kundtidning, så att hyresgästerna kan ta del av vad som händer på våra områden.
 
Vårt kundcenter och huvudkontor i centrala Hallstahammar är öppet för besök måndag till fredag, och här sitter flera av våra 37 medarbetare. Övriga, våra fastighetsskötare, reparatörer, områdessamordnare och områdeschefer, är utplacerade i våra områden för att ha nära till fastigheter och lägenheter. Vi har också en styrelse, som är politiskt tillsatt.
 
Hallstahem satsar på att minska energiförbrukningen och miljöbelastningen, genom att vara en del av Allmännyttans Klimatinitiativ.
 
Som kommunens eget bostadsbolag tar vi ett stort ansvar socialt.
 
Våra tre senaste årsredovisningar i PDF-format.