Om Hallstahem

Hallstahem är ett kommunägt bolag i Hallstahammars kommun. Vi förvaltar 2 430 lägenheter och 80 affärslokaler  i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Vi erbjuder prisvärt boende till alla, oavsett fas i livet.

Vår organisation präglas av närhet till våra kunder och hyresgäster. Oavsett om du redan bor hos oss eller söker en lägenhet vill vi ge dig ett personligt engagemang och service utöver det vanliga. Våra tre områdeschefer har en central roll, med en egen budget ansvar gentemot sina hyresgäster, vilket ger korta beslutsvägar och hög servicenivå. Målet är att våra kunder ska känna närhet, trygghet och personlig service på vägen mot vår vision – ett boende i världsklass.

 

 

 


Fyra gånger per år delar vi ut vår kundtidning, så att hyresgästerna kan ta del av vad som händer på våra områden.
 
Vårt kundcenter och huvudkontor i centrala Hallstahammar är öppet för besök måndag till fredag, och här sitter flera av våra 37 medarbetare. Övriga, våra fastighetsskötare och områdessamordnare, är utplacerade i våra områden för att ha nära till fastigheter och lägenheter. Vi har också en styrelse, som är politiskt tillsatt.
 
Hallstahem satsar på att minska energiförbrukningen och miljöbelastningen.
 
Våra tre senaste årsredovisningar i PDF-format.