Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Betala hyran

Vi skickar inte längre ut pappersavier per post utan uppmanar till andra betalsätt. Hyran betalas i förskott och ska vara oss tillhanda sista vardagen varje månad. Det är viktigt att betala hyran i tid. Om du inte betalar hyran i tid kan du förlora ditt hyreskontrakt. Vid frågor om sena betalningar, anstånd etc kontaktar du vår partner Intrum Sverige på tel 08-6167720.

E-faktura

Du anmäler att du vill ha en e-faktura hos din internetbank. Leta upp ”AB Hallstahem” som finns med i en lista över de företag som erbjuder e-faktura. Fyll i anmälningsformuläret och banken skickar din anmälan till oss för registrering.

Autogiro
Autogiro innebär att hyran automatiskt dras från ditt bankkonto till Hallstahem den sista vardagen i månaden. Det du behöver se till är att det finns pengar på ditt konto på förfallodagen.

Vill du betala hyran via autogiro ansöker du enklast via din Internetbank. För dig som ej har tillgång till Internetbank så kan du fylla i vår autogiroblankett som finns att skriva ut här och därefter lämnar/skickar in till oss.
Har du ingen dator hemma och inte själv kan skriva ut blankett hör av dig till oss så skickar vi blankett på posten som du fyller i och skickar tillbaka, eller lämnar i Kundcenters brevlåda.
Vid byte av kontonummer på redan aktivt autogiro görs ändringen alltid via din bank.

Se din hyresavi på Mina sidor

På Mina Sidor kan du som inloggad se och skriva ut din hyresavi i PDF-format, samt se om den är betald. Om du betalar hyran via internet anger du vårt plusgirokonto 484 87 01-1 samt det OCR-nummer som finns angivet. OCR-numret är unikt för varje hyra, det är därför viktigt att du anger det rätt så vi kan identifiera att betalningen kommer ifrån dig.

Betala via post eller bank

Skriver du ett eget inbetalningskort är det viktigt att du skriver ditt namn, adress och personnummer och betalar till vårt plusgirokonto 39 68 19-5.

Kvinna och man håller på att packa flyttkartonger

Flytta in

Vid inflyttning så har du tillgång till lägenheten från kl. 13 den dag som anges i kontraktet.

Läs mer
Dörrlås på nära håll med nycklar i dörren

Uppsägning

Uppsägningstiden är tre kalendermånader och en uppsägning kan inte ångras.

Läs mer
Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor och svar

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Vanliga frågor

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj