Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Att bo hos oss

Det finns många fördelar med att bo i hyresrätt. Till exempel får du en trygg och stabil ekonomi. Du slipper oroa dig för att räntan på bolånet ska gå upp. Om du har bolån på två miljoner för en villa, och räntan går upp med en enda procent, rusar månadskostnaden i väg med nästan 1 700 kronor. Bor du i hyresrätt slipper du sådana dyra överraskningar.

Att få bo i en trivsam lägenhet med en välskött och upplyst utemiljö är också trygghet. Till oss kan du vända dig om du blir störd eller om något oförutsett skulle inträffa.

Bekvämt

Det är smidigt och problemfritt att bo i hyresrätt. Du betalar för boendet och får underhåll, reparationer och service på köpet. Vi åker hem till dig och fixar trasiga frysar, krånglande spisar, läckande kranar och annat trist som kan hända. Vi sköter om den gemensamma boendemiljön – skottar snö, klipper gräs, rensar rabatter och städar trappor. Medan vi sköter gårdar och byggnader får du som hyresgäst mer tid för livet. Som att leka med barnen, umgås med vänner, promenera i naturen, idrotta, läsa eller bara vara.

Valfrihet

Vill du bo nära naturen, nära till jobbet eller mitt i centrum? Vi har lägenheter över hela kommunen – allt från ettor med kokvrå till radhus med en liten täppa. Ställ dig i vår bostadskö, så ökar valfriheten den dag livet förändras och du behöver en ny bostad.

Kontakta oss
Dörrlås på nära håll med nycklar i dörren

Vår uthyrningspolicy

Vår uthyrningspolicy är vårt rättesnöre när det gäller uthyrning av lägenheter och är beslutad av vår styrelse. Här kan du läsa vår uthyrningspolicy.

Läs mer
Två personer bär flyttkartonger

Hyra ut i andra hand

Uthyrning i andra hand kan godkännas under max 6 månader. Du ska ha bott i din lägenhet under minst ett år innan andrahandsuthyrning kan godkännas av oss.

Läs mer
Två personer håller i en nyckelknippa

Direktbyte

Direktbyte eller bostadsbyte innebär att två hyresgäster byter lägenhet med varandra. Detta måste godkännas av oss.

Läs mer

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj