Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in
I Kolbäck har vi lägenheter
på följande adresser:
Hagvägen
Hallstavägen
Skomakarvägen
Södra Kapellgatan
Vallbygatan
Vallmogatan
Äggsjögatan

Kolbäck

6 km från Hallstahammar ligger Kolbäck som är trafikknuten där vägar, järnvägar och vattenleder möts. Kolbäck är ett litet brukssamhälle med bra läge för dig som pendlar. Här hittar du en rad trevåningshus med ett bestånd uppdelat i en nyare del där husen har hiss och är stambytta, och ett äldre mer gediget bestånd. Du hittar även radhus med egen trädgård och uteplats här. Pendlingsläget är perfekt med nära E18 och järnvägsförbindelser till såväl Västerås som Eskilstuna. Från Kolbäck kan du åka gratis buss, linje 120 (tidigare Brukslinjen), inom kommunen.

Sök lediga lägenheter

Solcellsproduktion

Vi har solpaneler monterade på våra fastigheter. Här visar vi hur mycket el våra paneler genererat totalt och vilken effekt solcellsproduktionen ligger på just nu.

Läs mer om vår solcellsproduktion
Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Läs mer
Ett vardagsrum med växter, tv, soffbord och en trästol

Sök ledigt

Vi gör det enkelt för dig att hitta och ansöka om ditt nya hem genom Vitec, vårt pålitliga externa system. Starta med att registrera dig för att hålla koll på våra lediga lägenheter.

Läs mer
Kvinna och man håller på att packa flyttkartonger

Inflytt & utflytt

Det är mycket att tänka på när du flyttar in eller ska vidare till ett nytt boende. Här har vi samlat lite checklistor som kan vara bra att ha när livet byter riktning.

Läs mer

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj