Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in
I Strömsholm har vi lägenheter
på följande adresser:
Sofielundsvägen
Linnébacken

Strömsholm

Strömsholm är en naturskön pärla i slottsmiljö elva km från Hallstahammar och fem km från Kolbäck. Området har vackra, öppna kulturmarker och är vida känt för sin ridsport. Här hittar du radhus i både ett och två plan med egen trädgård och uteplats. Det finns också två äldre trevåningshus där ett av husen har hiss. Här har den gamla charmen bevarats i husen och vissa lägenheter har utsikt över Strömsholms kanal och Strömsholms slott. I området finns den berömda Ridskolan Strömsholm, Regiondjursjukhuset, Strömsholms golfbana och ett flertal restauranger. Från Strömsholm kan du åka gratis buss inom kommunen med linje 120 (tidigare Brukslinjen).

Sök lediga lägenheter
Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Läs mer
Ett vardagsrum med växter, tv, soffbord och en trästol

Sök ledigt

Vi gör det enkelt för dig att hitta och ansöka om ditt nya hem genom Vitec, vårt pålitliga externa system. Starta med att registrera dig för att hålla koll på våra lediga lägenheter.

Läs mer
Kvinna och man håller på att packa flyttkartonger

Inflytt & utflytt

Det är mycket att tänka på när du flyttar in eller ska vidare till ett nytt boende. Här har vi samlat lite checklistor som kan vara bra att ha när livet byter riktning.

Läs mer

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj