Hoppa till innehåll

Beställa nycklar eller låsbyte

Som standard ingår tre nycklar när du flyttar in i en lägenhet. Hyr du ett garage eller lokal ingår två nycklar. Har tidigare hyresgäst extra nycklar så övergår dem till nya hyresgästen. Behöver du extra nycklar så kan det beställas hos Kundcenter. Dessa hämtas sedan hos oss, leveranstiden är ca en vecka. Kostnaden faktureras på din kommande hyresavi.

Prislista

Nyckel600 kr
Flex/cylinderbyte + 3 nya nycklar (Vid fler än 1 cylinder + 1000 kr)2000 kr
Nyckel p-plats200 kr
Tvättpass500 kr
Portdroppe200 kr
Postboxcylinder500 kr
Fjärrkontroll garage800 kr

Borttappad nyckel

Om du tappar bort en nyckel kan du antingen välja att göra ett låsbyte direkt, eller att vänta tills den dagen du flyttar ut. När en nyckel tappas bort finns det alltid en risk att den kommer i orätta händer. Därför gör vi alltid ett låsbyte (eller flexning, som tekniken kallas) innan ny hyresgäst flyttar in, som en trygghetsåtgärd. Om du tappar bort en portdroppe spärrar vi den så att den blir obrukbar. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig.

Utelåsning

Om du låst dig ute under våra öppettider skickar vi ut någon som kan hjälpa dig öppna. Var beredd på att visa din legitimation. Utanför våra öppettider ringer du jouren (Securitas) på tel 0220-77 40 50. De kommer då ut och öppnar mot uppvisande av legitimation. De fakturerar sedan dig 800 kr för åtgärden.