Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Våra boendeformer

Vanliga lägenheter

De flesta objekten vi hyr ut är vanliga lägenheter i olika storlekar och standard, som kan sökas av alla. Lägenheterna hyrs ut i befintligt skick. Om något åtgärdas innan inflytt, t ex målning, anges detta i informationen om lägenheten. Lediga lägenheter visas under Sök ledigt.

Trygghetsboende 55+

Hästhovens Trygghetsboende 55+
Adress är Hästhovsvägen 1 i Östra Nibble. Du måste vara minst 55 år för att få teckna ett hyresavtal här. Här finns kommunens personal på plats i huset alla dagar i veckan, samt det finns möjlighet till gemensam lunch. Du har tillgång till gym med instruktörer vissa dagar. Det anordnas även sociala aktiviteter som till exempel sittande gymnastik, bingo och musik. Här kan du läsa mer om vilka aktiviteter som erbjuds.

Myrans Trygghetsboende 55+
Adress är Vallbygatan 17 i Kolbäck. Du måste vara minst 55 år för att få teckna ett hyresavtal här. Här finns Myrans mötesplats i bottenplan, där kommunen bedriver verksamhet. De erbjuder lunch till de boende i huset, samt aktiviteter för alla seniorer på vardagar. Här kan du läsa mer om vilka aktiviteter som erbjuds.

55+ boende

På Trädgårdsgatan 4 i Hallstahammar erbjuder vi ett 55+ boende. Här finns hiss och lägenheterna är extra tillgängliga med breddade dörrar och välutrustade badrum. Du måste vara minst 55 år för att få teckna ett hyresavtal här. Det som skiljer detta boende från ett Trygghetsboende, är att det inte finns personal i huset, eller möjlighet till gemensam lunch eller gym.

Äldreboenden Strandgården och Lövåsen

I Kolbäck äger och förvaltar vi äldreboendet Strandgården och i Hallstahammar finns äldreboendet Lövåsen. Det är kommunen som fördelar dessa lägenheter genom behovsprövning. Har du frågor om lägenhet här ringer du dem på tel 0220-240 00.

Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Vanliga frågor & svar
Händer på ett tangentbord på laptop

Mina sidor

Sök lediga lägenheter och objekt samt hantera din köplats i mina sidor.

Mina sidor
Person skruvar på ett vattenrör

Felanmälan

Felanmälan kan du göra dygnet runt genom att logga in på Mina Sidor med ditt användarnamn och lösenord.

Felanmälan

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss