Hoppa till innehåll

Våra boendeformer

Vanliga lägenheter

De flesta objekten vi hyr ut är vanliga lägenheter i olika storlekar och standard, som kan sökas av alla. Lägenheterna hyrs ut i befintligt skick. Om något åtgärdas innan inflytt, t ex målning, anges detta i informationen om lägenheten. Lediga lägenheter visas under Sök ledigt.

Trygghetsboende 55+

Hästhovens Trygghetsboende 55+
Adress är Hästhovsvägen 1 i Östra Nibble. Du måste vara minst 55 år för att få teckna ett hyresavtal här. Här finns kommunens personal på plats i huset alla dagar i veckan, samt det finns möjlighet till gemensam lunch. Du har tillgång till  gym med instruktörer vissa dagar. Det anordnas även sociala aktiviteter som till exempel sittande gymnastik, bingo och musik. Här kan du läsa mer om vilka aktiviteter som erbjuds.

Myrans Trygghetsboende 55+
Adress är Vallbygatan 17 i Kolbäck. Du måste vara minst 55 år för att få teckna ett hyresavtal här. Här finns Myrans mötesplats i bottenplan, där kommunen bedriver verksamhet. De erbjuder lunch till de boende i huset, samt aktiviteter för alla seniorer på vardagar. Här kan du läsa mer om vilka aktiviteter som erbjuds.

55+ boende

På Trädgårdsgatan 4 i Hallstahammar erbjuder vi ett 55+ boende. Här finns hiss och lägenheterna är extra tillgängliga med breddade dörrar och välutrustade badrum. Du måste vara minst 55 år för att få teckna ett hyresavtal här. Det som skiljer detta boende från ett Trygghetsboende, är att det inte finns personal i huset, eller möjlighet till gemensam lunch eller gym.

Äldreboenden Strandgården och Lövåsen

I Kolbäck äger och förvaltar vi äldreboendet Strandgården och i Hallstahammar finns äldreboendet Lövåsen. Det är kommunen som fördelar dessa lägenheter genom behovsprövning. Har du frågor om lägenhet här ringer du dem på tel 0220-240 00.