Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Söka partnerskap/sponsring

Avtal skrivs årsvis och alla som vill ingå partnerskap med oss ska skicka in en formell ansökan. Sista ansökningsdag för 2024 är den 8 januari 2024. Beslut meddelas senast 15 mars.

Hur tänker vi kring sponsring?

Istället för sponsring använder vi begreppet partnerskap – för det är så vi vill att det blir med de vi väljer att samarbeta med. Vi vill hitta samarbeten som gynnar båda parter. För vår del kan vi behöva hjälp med t ex aktiviteter och medhjälpare under vår Summer Camp under sommarlovet.

Att engagera sig lokalt ser vi som en självklarhet. Att få se barn och ungdomar utvecklas ger mycket tillbaka och det ger oss en plattform att möta befintliga och nya kunder. Vi bidrar till att skapa en positiv utveckling för både föreningslivet och kommunen.

Vi vill att våra satsningar ska komma så många som möjligt tillgodo eller träffa ett särskilt behov som finns i våra bostadsområden eller i kommunen som helhet. Pengarna ska gynna i första hand barn och ungdomar, vilket vi tror ökar tryggheten och trivseln totalt sett i vår kommun. Vi välkomnar samarbeten med föreningar både inom idrotts-, kultur- och samhällssektorn.

Barn som leker och kör bumperball på gräsyta
Sommarkul med Ekeby BK.
Stor folksamling som leker på gräsyta
Summer Camp vid Multiarenan.

Hur bestäms vilka vi ska ingå partnerskap med?

Vi prioriterar samarbeten med föreningar som har en stor barn- och ungdomsverksamhet och aktivt arbetar med jämställdhet. Grundtanken i all sponsring är att det ska leda till ömsesidigt utbyte av värden. Samarbetet innebär alltså konkreta motprestationer från föreningens sida. Idéer från föreningen välkomnas, likaså kommer vi själva med förslag. Samarbetet ska bidra till att skapa trygghet och trivsel i kommunen, och våra partners ska dela våra värderingar – samarbete, engagemang och trygghet. Samarbetet ska vara synligt i positiva sammanhang och i urvalet eftersträvar vi balans mellan idrott, kultur och samhälle. Vår ambition är långa samarbeten, men vi skriver endast avtal för max 1+1 år i taget.

Vad finns det för fördelar för Hallstahem med partnerskap?

Fördelarna kan sammanfattas i tre huvudpunkter:

  • Att vi är med och utvecklar Hallstahammar till en bra ort där människor vill bo och verka, vilket är viktigt för både oss som bostadsbolag och vår ägare kommunen. Människor mår bra av att känna samhörighet, vilket föreningslivet bidrar mycket till. Det i sig gör att man lär känna varandra, vilket ökar tryggheten och trivseln här.
  • Att våra medarbetare känner att vi är med och bidrar där de bor och arbetar.
  • Bygga upp långsiktiga relationer och därmed bygga ett starkare varumärke på vår marknad.

Min förening vill bli partner med Hallstahem, hur går vi tillväga?

Ansökan lämnas senast 8 januari 2024. Din ansökan ska innehålla:

  • En beskrivning av din verksamhet inkl antal medlemmar
  • Hur ser er verksamhetsplan och era mål ut under de kommande två åren?
  • Hur jobbar ni med frågor som rör kompisskap, inkludering och jämställdhet?
  • Motivera hur ett partnerskap med Hallstahem gynnar både er som förening och oss som bostadsbolag
En byrå med saker på

Relaterat innehåll

Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Vanliga frågor
Två skiftnycklar ligger på en träbänk

Felanmälan

Felanmälan kan du göra dygnet runt genom att logga in på Mina Sidor med ditt användarnamn och lösenord.

Felanmälan
Händer på ett tangentbord på laptop

Mina sidor

Sök lediga lägenheter och objekt samt hantera din köplats i mina sidor.

Logga in

Söker du lägenhet? Ställ dig i vår bostadskö!

För att kunna söka bostad hos oss måste du vara registrerad i vår bostadskö. Registreringen går på ett kick, sen är det bara att söka.

Registrera dig här
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj