Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Nyproduktion Knektbacken

Vi planerar för ett nytt punkthus med 34 lägenheter på Knektbacken, mellan de två befintliga femvåningshusen. Idag ligger en fotbollsplan i gräs på platsen, på Hallstahems mark, som inte används idag. Lägenheterna blir i storlek 1-3 rum och kök. Du som är intresserad av detta projekt ställer dig i vår vanliga bostadskö.

På grund av det mycket osäkra läget i omvärlden som påverkar byggpriser, byggmaterialpriser, tillgång till material med mera har styrelsen beslutat att avvakta med att gå vidare med investering i projektet. Kostnadsberäkningarna visar att det inte går att få ihop det affärsmässiga i projektet som läget ser ut just nu. Riktningen framåt är dock glasklar, målsättningen är att de 34 lägenheterna ska byggas, men längre fram i tiden när det allmänna världsläget har stabiliserats och förbättrats. Bygglovshandlingar har redan skickats in och förberedande arbeten kommer att fortgå.

En byrå med saker på

Relaterat innehåll

Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Vanliga frågor
Två skiftnycklar ligger på en träbänk

Felanmälan

Felanmälan kan du göra dygnet runt genom att logga in på Mina Sidor med ditt användarnamn och lösenord.

Felanmälan
Händer på ett tangentbord på laptop

Mina sidor

Sök lediga lägenheter och objekt samt hantera din köplats i mina sidor.

Logga in

Söker du lägenhet? Ställ dig i vår bostadskö!

För att kunna söka bostad hos oss måste du vara registrerad i vår bostadskö. Registreringen går på ett kick, sen är det bara att söka.

Registrera dig här
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj