Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Nyproduktion Knektbacken

Nu bygger vi ett nytt trygghetsboende 65+ på Knektbacken i Hallstahammar.  Huset får 32 lägenheter fördelat på fem våningar, 9 st ettor, 14 st tvåor och 9 st treor. 

Huset är rökfritt vilket innebär att det inte är tillåtet att röka inne i lägenheterna på balkongerna eller i övriga fastigheten och i husets närområde.

I entréplan kommer kommunen ha verksam­het i en gemensamhetslokal där det dagligen finns personal. Kommunen erbjuder de boen­de i huset möjligheten till att äta gemensam lunch och delta i ett stort utbud av hälsofräm­jande aktiviteter.

I en hyresrätt slipper du allt bekymmer med underhåll, livet blir lätt och bekvämt.

Huset och gården
Huset är fem våningar högt med sadeltak. Gråsvart fasadsten i markplan och resten av huset i en varmvit puts. Entrépartier, balkong­er och fönster är i en sandgul ton. Inglasade balkonger på våning 2 – 5. På markplan en uteplats med avgränsande plank och staket/plantering.

Huset har två entréer där huvudentrén har dörrautomatik, en rymlig hiss med sittplats, porttelefon, postboxar, samt ett rullatorrum med permobilplatser för uthyrning. Den andra entrén har trappor. Alla lägenheter har säkerhetsdörrar med bra skydd mot inbrott, brand och ljud från trapp­huset. Förråden är placerade i lägenheten samt ett extra mindre nätförråd på vinden. Miljöboden, med fullsortering är placerad i en enskild byggnad på gården, likaså blir förva­ring av cyklar i en separat cykelbod. På gården kommer det att finnas en gemen­sam uteplats med bord, bänkar och grillplats

Vem får lägenheterna?
Huset är ett trygghetsboende för personer som är 65 år.
Kravet för att få en lägenhet är att minst en i hus­hållet är 65 år under 2025 och inga hemmavaran­de barn. Lägenheterna fördelas efter kötid i Hallstahems kö. För att kunna söka lägenheterna behöver du vara registrerad i vår kö. Är du inte detta gör man en registrering på vår hemsida www.hallstahem.se och börjar samla ködagar. Behöver du hjälp med registrering kontakta vårt Kundcenter på Parkga­tan 2 eller ring på telefon 0220-77 40 02.

Lägenheterna kommer att börja publiceras den 26 augusti 2024 på vår hemsida. Man kan intressean­mäla sig för två lägenheter i taget. Inflyttning sker 15:e augusti 2025. Ingen visning av lägenheter kommer att kunna ske under byggnationen.

Det finns 4 olika lägenhetstyper

3 rum & kök 70 m²: Markplan: 10870 kr/mån Vån 2 – 5: 10592 kr/mån
2 rum & kök 55 m²: Markplan 9365 kr/mån Vån 2 – 5: 8808 kr/mån
2 rum & kök 51 m²: Vån 2 – 5: 8464 kr/mån
1 rum & kök 35 m²: Markplan: 6494 kr/mån, Vån 2 – 5: 6216 kr/mån

Interiörbilderna längst ned på sidan är från annat liknade projekt

Bild från bygget som uppdateras var trettionde minut.

Bild från bygget som uppdateras var trettionde minut.
En byrå med saker på

Relaterat innehåll

Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Vanliga frågor
Två skiftnycklar ligger på en träbänk

Felanmälan

Felanmälan kan du göra dygnet runt genom att logga in på Mina Sidor med ditt användarnamn och lösenord.

Felanmälan
Händer på ett tangentbord på laptop

Mina sidor

Sök lediga lägenheter och objekt samt hantera din köplats i mina sidor.

Logga in

Söker du lägenhet? Ställ dig i vår bostadskö!

För att kunna söka bostad hos oss måste du vara registrerad i vår bostadskö. Registreringen går på ett kick, sen är det bara att söka.

Registrera dig här
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj