Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Flaggan är hissad, nu är bygget på Knektbacken igång!

Torsdag den 21/3 startade bygget med flagghissning och tal från vår VD Mattias Looström som vi citerar nedan.

 ”Vi är oerhört glada över att i dessa tuffa tider ändå möjliggöra byggandet av nya moderna hyresrätter. Det symboliserar framtidstro och innebär att Hallstahem bidrar ytterligare till att Hallstahammar även i framtiden kan vara en attraktiv boendeort”

Nya huset på Knektbacken

Det handlar om ett punkthus med 32 nya trygghetsbostäder 65+.  Knektbacken är ett omtyckt och eftertraktat område med närhet till grönområden, centrum och tågstation. Huset kommer att placeras på en plan mellan befintliga hus. Byggentreprenör för huset är JSB Construction AB.

Huset får 32 lägenheter fördelat på 5 våningar med ettor, tvåor och treor, som tar hänsyn till olika behov och önskemål. Planerad inflyttning till sommaren 2025.

I entréplan kommer Hallstahammars kommun att ha verksamhet i en gemensamhetslokal på liknade sätt som på Myrans 55+ boende i Kolbäck. Det är ett mycket framgångsrikt och uppskattat koncept.

Följ gärna byggnationen av huset, vi har en kamera som tar en bild var trettionde minut där kan ni se hur bygget fortskrider. Se mer här

Husets adress blir Knektbacken 68 och är du intresserad att hyra en av dessa lägenheter så behöver du vara registrerad i vår kö.
Är du inte det kan du göra det här på vår hemsida. Behöver du hjälp med detta kan du kontakta vårt Kundcenter på Parkgatan 2 eller ring på telefon 0220-77 40 02.

Tänk på att som boende hos Hallstahem måste du aktivera din köplats för lägenhet om du inte redan gjort det. Registrera dig här

Lägenheterna kommer att publiceras på vår hemsida efter semestern 2024.

Andra nyheter

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss