Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in
På Östra Nibble har vi lägenheter
på följande adresser:
Hästhovsvägen
Smörblommevägen
Trädgårdsgatan 50

Östra Nibble

Östra Nibble ligger 1,5 kilometer från Hallstahammars centrum, med naturen och sköna vandringsstråk inpå knuten, till exempel runt den närliggande Valstasjön. Det är ett mycket barnvänligt område med rymliga lägenheter, fina utemiljöer och lekplatser. Husen i området har hiss och lägenheter i markplan med egna uteplatser. I området finns flera förskolor, en grundskola och idrottsanläggningen Valstalund IP som har gräsfotbollsplaner och en tennisanläggning inomhus. Här finns även ett trygghetsboende för dig över 55 år, där kommunen bedriver verksamhet med personal på plats alla dagar i veckan, möjlighet till gemensamma luncher, tillgång till gym och sociala aktiviteter.

Sök lediga lägenheter
Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Läs mer
Ett vardagsrum med växter, tv, soffbord och en trästol

Sök ledigt

Vi gör det enkelt för dig att hitta och ansöka om ditt nya hem genom Vitec, vårt pålitliga externa system. Starta med att registrera dig för att hålla koll på våra lediga lägenheter.

Läs mer
Kvinna och man håller på att packa flyttkartonger

Inflytt & utflytt

Det är mycket att tänka på när du flyttar in eller ska vidare till ett nytt boende. Här har vi samlat lite checklistor som kan vara bra att ha när livet byter riktning.

Läs mer

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj