Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in
I Fredhem har vi lägenheter
på följande adresser:
Baldersvägen
Eldsbodavägen
Skogsvägen
Torsvägen
Västmannavägen

Fredhem

Fredhem är omtyckt för sin annorlunda utemiljö med bergsknallar och tallar. Med sina äldre, gedigna hus och lägenheter med stora balkonger och badrum, lockar området hyresgäster i alla åldrar. Området, som ligger en knapp km från Hallstahammars centrum, är omgärdat av villaområden. I omgivningen finns fina gång- och cykelvägar och du har nära till två av kommunens grundskolor. I närheten finns Hallstahammars ishall, friidrottsanläggning och fotbollsplan med konstgräs på Hallstahem Arena.

Sök lediga lägenheter
Man ser fundersam ut och kollar upp i taket

Vanliga frågor

Sök svar på en vanlig fråga, ställ en egen fråga eller kom med förslag på hur vi kan bli en hyresvärd i världsklass.Vi svarar på alla frågor inom 24 timmar på vardagar.

Läs mer
Ett vardagsrum med växter, tv, soffbord och en trästol

Sök ledigt

Vi gör det enkelt för dig att hitta och ansöka om ditt nya hem genom Vitec, vårt pålitliga externa system. Starta med att registrera dig för att hålla koll på våra lediga lägenheter.

Läs mer
Kvinna och man håller på att packa flyttkartonger

Inflytt & utflytt

Det är mycket att tänka på när du flyttar in eller ska vidare till ett nytt boende. Här har vi samlat lite checklistor som kan vara bra att ha när livet byter riktning.

Läs mer

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss
Kvinna som håller om en hund sittandes i en fåtölj