Till nyhetsarkivet

Vi firar våra 75 år genom att stötta på hemmaplan

Nu startar vi vårt 75-årslotteri där alla hyresgäster har chans att vinna presentkort som nyttjas lokalt.

Våra stora planer med ett 75-årsfirande på ÅsbySkantzen för allmänheten den 13 juni gick tyvärr i stöpet i och med coronaviruset. Men 75 år är ändå 75 år, så på något sätt vill vi ju fira vårt jubileum! Därför köper vi nu in en mängd presentkort som föreningen Vi i Hallsta tagit fram för att stötta näringslivet lokalt. Med start idag, måndag den 20 april, drar vi från vårt kundregister slumpvis två hyresgäster per vecka som vardera vinner presentkort till ett värde om 1500 kr! Vinstdragningarna sker sedan två gånger varje vecka fram till midsommar. 18 hyresgäster kommer alltså att bli lyckliga vinnare under våren. Vi avslutar dessutom hela lotteriet, veckan före midsommar, med en vinnare som får 75 % rabatt på en månadshyra. Detta lotteri blir ett sätt för oss stötta några av våra hyresgäster i en allmänt tuffare tid nu i och med coronaviruset.

Måste jag göra något för att kunna vinna?

Nix! Alla hyresgäster har lika stor chans att vinna och ingen motprestation krävs. Om du vinner kommer vi att ringa dig och sedan överlämna vinsten hemma hos dig, helst på gården utanför ditt hus. Vi vill gärna att du ställer upp på en bild, som vi kan använda i vår tidning och på sociala medier, med din tillåtelse förstås. För att se vilka som vinner – gå in på instagram, sök @hallstahem eller #hallstahem.

Var kan man handla med presentkortet?

Man kan nyttja presentkortet på företagen som listas nedan (företag anslutna till Vi i Hallsta), Presentkorten har endast en månads giltighetstid, detta för att de ska nyttjas nu när många verksamheter har det som tuffast.

BEGAGNADE BILDELAR I KOLBÄCK
BERGSLAGENS MUR & BRASVÄRME
BJÖRKMANS GLASMÄSTERI
BODY EOS
CENTERLINE
C.M ZOOCENTER
DAHLSTRÖM KÖK & DESIGN
EDLUNDS KAKEL, KLINKER & BYGGSERVICE
EXPO SKO
FREKVENSBEHANDLING I NORDEN
HALLSTA HÅRCENTER
HALLSTA INSTALLATIONSBYRÅ
HALLSTAPARKEN
HJÄRNVILJA
HOLMAX BILSERVICE
HÅKANS HEMBAGERI
HÄR & NU
IDÉBILD REKLAMBYRÅ
JOCKES GLASMÄSTERI
JÄMSÄS KIROPRAKTIK
KARL HEDIN
KÖRKORTEXPRESS
LAKESIDE ADVENTURE
MG-FOTO
MONKEY 17
MÄLARDALENS INSTALLATION
PRIMATRYCK
SALONG ADAMENKO
SALONG SUSANNE & ÅSA
SHOP ESMERALDA
SKANTZEN BYGG
STENSTRÖMS CYKEL
STILMARK
SUPERSERBEN
SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING
WESTERQWARN
YRKESPROFILEN
ÅSBY FLORISTEN
ÅSBY HEM OCH TRÄDGÅRD
ÅSBY HOTEL
ÅSBY KÖTT & VILT