Hoppa till innehåll

Starkt och tryggt inför det nya året

Hallstahems VD Ulf Magnusson om året 2021 och var vi har framför oss i det nya året.

Även om 2021 har präglats av den pågående pandemin i stor utsträckning, så är det kul att konstatera att det hänt väldigt mycket bra saker på Hallstahem under 2021. I november flyttade de första hyresgästerna in på Myran, vår nyproduktion i Kolbäck med totalt 37 lägenheter samt en gemensamhetslokal där Hallstahammars kommun genom sin Seniorglädje bedriver fin verksamhet för äldre. Myranprojektet kan summeras som väldigt lyckat på alla plan!

Under hösten har vi också gått i mål med vårt stora stambyte i kv. Växthuset, där vi under tre års tid har stambytt och renoverat över 300 lägenheter. Jag vill tacka alla hyresgäster för det tålamod ni visat under projektets gång, och hoppas att ni ska trivas i era fina lägenheter.

En förutsättning för att vi ska kunna fortsätta underhålla och renovera våra lägenheter, höja standarden till dagens krav samt ge en bra kundservice, är en stark och stabil ekonomi. Många företag och branscher har haft det oerhört tufft under pandemin, den kategorin hör inte Hallstahem till som tur är. Alla våra intäkter kommer från hyror och i den här krisen och det osäkra läget som är och har varit, har ni
hyresgäster värderat boendet ännu högre än tidigare. Detta faktum i kombination med att vi alltid försöker vara affärsmässiga och långsiktiga i vårt ekonomiska tänk och agerande, gör att vi står starka och trygga när vi går in i 2022. Vi kommer tålmodigt fortsätta arbetet med att utveckla våra fastigheter och boendemiljöer, förbättra servicen ytterligare och höja den upplevda tryggheten i våra områden.