Till nyhetsarkivet

Trollebo IP byter namn till Hallstahem Arena

Trollebo IP i Hallstahammar har nu fått en ny huvudsponsor. Hallstahem går in som arenanamnsägare i fyra år, mellan 2021-2024. Det nya namnet blir Hallstahem Arena.

Trollebo IP består av två naturgräsplaner och en konstgräsplan. Anläggningen nyttjas av bland annat HSK Fotboll med sina 300 medlemmar, som även har sin klubblokal där. Nu har ett avtal om nytt arenanamn ingåtts mellan Hallstahem och HSK, vilket är gällande under 4 år framåt.

̶  Det känns jättebra att vi på det här sättet kan stötta en lokal förening som varit verksam i kommunen sedan tidigt 1900-tal och som har en ambitiös verksamhet för barn och unga. Samtidigt kan vi sätta vårt namn på den lokala kartan ytterligare och med det visa att vi är och vill vara en aktiv samhällsbyggare i vår kommun, säger Lina Andersson på Hallstahem, som ansvarar för partnerskapen med lokala föreningar.

̶  Vi är glada över att Hallstahem som är ett lokalt bolag valt att ingå partnerskap med HSK Fotboll och på det viset stödjer föreningsverksamheten i kommunen. Nu hoppas vi bara att seriespelet kommer igång så att vi kan få släppa in publik till nya Hallstahem Arena, meddelar Jan Holmström, ordförande HSK Fotboll.
Nu påbörjas arbetet med att byta ut skyltar på arenan, vilket beräknas vara klart redan i maj.