Till nyhetsarkivet

Är du 16-17 år? Sök sommarjobb hos oss!

Är du social och ansvarsfull? Vill du tjäna extra sommarlovspengar, lära känna andra i samma ålder och samtidigt få bra jobbreferenser inför framtiden? Kom då och jobba hos oss i sommar!

För att söka behöver du uppfylla följande kriterier:

  • Du har fyllt 16 år men är yngre än 18 år
  • Du har god fysik
  • Du är serviceinriktad och kan möta hyresgäster på ett bra sätt

Arbetsuppgifter och tider

Arbetet består av exempelvis ogräsrensning, skräpplockning, oljning av möbler. Sommarjobben finns i tre perioder på tre veckor vardera över sommaren.

Period 1 vecka 25–27 (9 platser)
Period 2 vecka 28–30 (9 platser)
Period 3 vecka 31–33 (9 platser)

Ålderskrav

Vi har valt 16–17-åringar eftersom just de har svårt att få sommarjobb. Det är viktigt att man har fyllt 16 år när perioden för sommarjobbet är, eftersom vi måste följa de arbetsmiljöregler som reglerar jobb för minderåriga.

Ansökan

Ansöker gör du genom att komma och träffa oss på en speed-date. Du är välkommen till Hallstahems huvudkontor på Parkgatan 2, Hallstahammar onsdagen den 20/3 kl. 16:00-18:00 eller onsdagen den 27/3 kl. 15:00-17:00. Du får då registrera dig på plats, och sedan vänta på att bli inkallad för ett kort möte med fastighetsskötare, områdeschef och löneansvarig.  Har du frågor?Mejla till sommarjobb@hallstahem.se. De som får jobb meddelas senast den 20 april. Lycka till!