Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Nytt fastighetssystem och ny hemsida 5-14 december

Under december kommer vi att byta till ett nytt fastighetssystem och vår hemsida kommer att få ett nytt utseende. Detta byte sker på grund av upphandlingskrav för ett nytt system då de befintliga avtalen har löpt ut. Det nya systemet för med sig flera fördelar, inklusive nya möjligheter att arbeta mer effektivt och erbjuda en bättre upplevelse för våra hyresgäster.

Tidsperiod
Mellan den 5:e och 14:e december kommer den nya hemsidan att vara tillgänglig, men inloggning på Mina Sidor, ändra personuppgifter eller anmäla intresse på lägenheter, p-platser, förråd eller garage kommer inte att vara möjligt.

Begränsad Service
Under denna vecka har vi inte tillgång till fastighetssystemet som då är under uppbyggnad. Detta innebär att vi inte kan ta emot felanmälningar som inte är akuta. Akuta fel kommer att hanteras som vanligt, men vi ber er att vänta med icke-akuta fel och återkomma efter den 14:e december. Observera att vi inte kan ta emot och efterregistrera felanmälningar under denna period.

Förbättrad Information
Vi strävar efter att utveckla våra tjänster och förbättra informationsflödet på vår hemsida. Informationen kommer att ses över för att bli mer tydlig och lättillgänglig


Möjliga Ändringar i Öppettider
På grund av det stora arbetet med att flytta över all information till det nya fastighetssystemet och personalutbildning, kan vi komma att behöva begränsa våra öppettider under en kort period. Mellan den 12-14 december kommer Kundcenter vara stängt för besök. Men det går att ringa och mejla till oss som vanligt.

Nya Funktioner
Det nya systemet erbjuder flera fördelar för både oss och er som hyresgäster, till exempel möjligheten att logga in med Mobilt BankID.

Tack för er förståelse och tålamod under denna övergångsperiod. Vi ser fram emot att erbjuda er en förbättrad upplevelse med vårt nya fastighetssystem och hemsida.

Andra nyheter

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss