17 sep

Vi hissar flagg för Myran-projektet

Idag har vi en officiell byggstart för Myrans Trygghetsboende 55+, på byggplatsen i Kolbäck. Deltar gör medarbetare och styrelse på Hallstahem. (mer…)

16 sep

Vattenavstängning Surbrunnsvägen/Tunalundsvägen

Onsdagen den 16 september sker en planerad vattenavstängning på Surbrunnsvägen 2-6 och Tunalundsvägen 1-3. (mer…)

26 aug

Kundenkät skickas 3 september via e-post och sms

Den 3 september skickar vi ut en kundundersökning via vår samarbetspartner Aktiv Bo. Den kommer antingen via e-post eller sms. Svara på frågorna direkt och få chansen att vinna din hyra! (mer…)

25 aug

Byggstart för Myrans Trygghetsboende 55+

Nu har byggstarten gått för vår nästa nyproduktion, Myrans Trygghetsboende 55+ i Kolbäck. Det blir ett rökfritt femvåningshus med 37 lägenheter. (mer…)

10 aug

Summer Camp inställt

Den tidigare planerade Summer Camp för ungdomar på Multiarenan är tyvärr inställt på grund av smittrisken i samband med corona-pandemin. (mer…)

10 aug

Kundcenter fortsatt stängt för besök

Vi fortsätter att hålla vårt kundcenter stängt för spontana besök till vidare, för att minimera risken för smittspridning. (mer…)

3 jul

Hyresgästenkät om covid-19

I dagarna har 400 slumpvis utvalda hyresgäster fått en digital kundundersökning från vår samarbetspartner AktivBo. (mer…)

24 jun

Bra tips inför kommande värmebölja

Väderprognosen säger nu att vi kommer att få temperaturer på upp emot 30 grader under den närmaste veckan, vilket påverkar klimatet inomhus. För att hålla värmen ute så gott det går, kommer här sju bra tips till dig som bor hos oss.
(mer…)

12 jun

Nytt nummer av kundtidningen Utsikten

Nu har alla hyresgäster fått ett nytt nummer av vår kundtidning Utsikten i sin brevlåda. Här kan du läsa numret digitalt. Trevlig läsning! (mer…)

27 maj

Ledig affärslokal på Parkgatan 4

Är du intresserad av att driva butik för detaljhandel (ej matservering) på bästa läge i Hallstahammars centrum? (mer…)