13 Feb

Vi bygger elva nya lägenheter i centrum

Nu har byggstarten gått för elva nya, attraktiva lägenheter i Hallstahammars centrum. Lägenheterna byggs i två separata huskroppar i fastigheten Växeln 4 – åtta på Nämndemansgatan 1 och tre på Parkgatan 2.  (mer…)

25 Jan

Tre nybyggda, centrala lägenheter lediga from 1 juni

Vill du bo centralt i markplan, med nyproduktionsstandard? Just nu bygger vi om lokaler till tre nya lägenheter på Parkgatan 2 i Hallstahammar. Planerad inflyttning är 1 juni 2019. Lägenheterna går att söka nu fram tills 10-12 februari under Sök ledigt. (mer…)

22 Jan

Nya telefontider från 1 februari

Som ett led i att förbättra vår kundservice och tillgänglighet, ändrar vi från 1 februari våra telefontider. Du når både växel och felanmälan på samma tider framöver. (mer…)

17 Dec

Risk för halka efter plogning

När plogbilen kört sin runda på områdena, kan det dröja ett tag innan det sandas. Var därför särskilt försiktig och uppmärksam på halkiga partier där plogbilen varit framme, och innan man hunnit sanda ordentligt.

13 Dec

Strömavbrottet

Strömavbrottet på Luciamorgonen drabbade stora delar av våra fastigheter. Just nu ser vi över eventuell påverkan på vår elektronik. (mer…)

10 Dec

Hyresförhandlingar klara för år 2019

De årliga hyresförhandlingarna mellan AB Hallstahem och Hyresgästföreningen Region Aros-Gävle är nu avslutade och innebär att hyrorna för samtliga lägenheter höjs med 1,93 procent från och med 1 januari 2019. Hur det påverkar dig och din hyra, ser du på din nästa hyresavi som kommer i brevlådan i december. Höjningen gäller även för lokaler med förhandlingsklausul. (mer…)

22 Nov

Huskurage – för ökad trygghet i hemmet

På söndag den 25 november är det Internationella dagen mot våld mot kvinnor. Därför vill vi påminna om och uppmärksamma vår policy Huskurage lite extra.  (mer…)

8 Nov

Välkommen på trygghetsvandring!

Varje år genomför vi tillsammans med kommunen och Polisen trygghetsvandringar på våra områden, för att se vad vi kan förbättra ur ett trygghetsperspektiv. Du som hyresgäst är varmt välkommen att följa med. (mer…)

6 Nov

Vinnaren av hyran är nu utsedd!

Stort grattis till Niklas Flink, hyresgäst i Hallstahammar centrum, som besvarade vår kundenkät och blev den lycklige vinnaren av sin hyra! (mer…)

31 Okt

Ändrad öppettid fredag 2 nov

Fredagen den 2 november stänger vi både för telefon och besök redan kl. 12. Måndag har vi öppet igen som vanlig. Ha en fin vecka och helg!