10 feb

Begränsad tillgång till Mina Sidor tisdag 11 feb

Tisdag 11 februari genomför vi underhåll av vår webbplats, och du kommer därför inte kunna logga in på Mina Sidor mellan kl 11-15. Har du frågor, så är du alltid välkommen att ringa eller besöka oss.

3 feb

Är du 16-17 år? Sök sommarjobb hos oss!

Är du social och ansvarsfull? Vill du tjäna extra sommarlovspengar, lära känna andra i samma ålder och samtidigt få bra jobbreferenser inför framtiden? Kom då och jobba hos oss i sommar!

(mer…)

3 feb

Över 18 år? Sök sommarvikariat hos oss!

Är du över 18 år och en social och positiv arbetsmyra? Vill du jobba som fastighetsskötare i våra bostadsområden? Sök då sommarvikariat hos oss! (mer…)

21 jan

Ledig affärslokal i centrum

Hallstahem har en ledig lokal på Parkgatan 6, markplan i centrala Hallstahammar, lokalen finns tillgänglig från 1/5 2020.

Lokalen är på 31 m² och hyran är 3368:-/månad (2019 års hyra). Verksamheter som är lämpliga i lokalen är butik, hårvård, skönhetsvård eller liknande, ingen tillagning/försäljning av matvaror. För mer information, kontakta Ann-Katrin Hallstahem telefon 0220-77 40 03 eller via mejl: annkatrin.pettersson@hallstahem.se.

  

16 jan

Problem med telefonin

Just nu har vi problem med våra telefoner och det kan vara svårt att komma fram till oss. Vi jobbar på att få detta löst så fort som möjligt. Lämna gärna din felanmälan på Mina Sidor, eller skicka ett mejl till oss på info@hallstahem.se. Tack för din förståelse!

15 jan

Hyresförhandlingarna för 2020 fortsätter

Förhandlingarna mellan Hallstahem och Hyresgästföreningen om 2020 års hyror pågår fortfarande. Tyvärr går det inte idag att säga när en överenskommelse finns klar.

Så fort en överenskommelse är gjord kommer vi informera om den och dess innehåll. Till dess ber vi om överseende med den eventuella osäkerhet detta orsakar.

10 jan

Hallstahem fyller 75 år – jubileumsåret har börjat!

I år fyller vi 75 år, och det tänker vi fira på en rad olika sätt under 2020.

Bland annat finns rabattkuponger med i senaste numret av vår tidning Utsikten, från några av våra butiker på Parkgatan i Hallstahammar centrum. Missa inte att utnyttja dessa fantastiska erbjudanden. Välkommen in!16 dec

Nya Utsikten ute nu!

Nu har nya numret av Utsikten landat i alla hyresgästers brevlådor.   (mer…)

9 dec

Öppettider under jul- och nyårshelgen

Det är många röda dagar i år, vilket påverkar våra ordinarie öppettider.  (mer…)

9 dec

Hyresförhandlingarna för 2020

Förhandlingarna mellan Hallstahem och Hyresgästföreningen angående nya hyror från 1 januari 2020 är inte avslutade. I dagsläget går det inte att säga när i tiden en överenskommelse kan bli klar. Så fort överenskommelsen är gjord kommer vi att ge information om vad den innebär för din hyra.