22 Mar

Adressbyte i Kolbäck och Hallstahammar

Hyresgäster på Kapellgatan och Prästgårdsgatan i Kolbäck och Hallstahammar får adresserna ändrade från och med 1 april, efter ett beslut hos Hallstahammars kommun.

(mer…)

19 Mar

Hallstahem blir huvudpartner med Schysst Framtid

Projektet Schysst Framtid har varit verksamt i Västerås sedan hösten 2014 där Västerås SK i första hand besökt sjätteklassare i Västerås och informerat om droger, mobbning och rasism. Nu tas nästa steg när Schysst Framtid etablerar i Hallstahammar, med Hallstahem som huvudpartner.

(mer…)

7 Mar

Begränsad bemanning torsdag 8 mars

Torsdagen den 8 mars är vår kundservicepersonal på utbildning. Därför har vi begränsad bemanning i växel, felanmälan och i kundtjänst på kontoret fram till kl. 14.30. Tack för din förståelse!

26 Feb

Följ oss på Instagram

Nu finns vi på sociala medier via Instagram, där vi framöver kommer att publicera både lediga lägenheter och annan bra information –  både för dig som hyresgäst och som lägenhetssökande. Följ oss!

(mer…)

22 Feb

Ny lokal för seniorer i centrum

På Trädgårdsgatan 4, bakom Hallstahems kontor, invigdes igår kommunens nya träffpunkt för seniorer. Många nyfikna var på plats för att fira öppnandet.

(mer…)

21 Feb

Vi söker 16-17-åringar för sommarjobb

Nu söker vi dig som vill jobba som fastighetsskötare i våra bostadsområden under tre veckor i sommar, bor hos Hallstahem och är 16-17 år.

(mer…)

21 Feb

Flera lediga garage

Är du trött på att skrapa isiga bilrutor? Just nu har vi ett flertal lediga garage. Gå in på Sök ledigt för att se placering, och logga sedan in för att lämna din intresseanmälan. Välkommen!

13 Feb

Vi söker fastighetsskötare för sommarvikariat

Nu söker vi 6 st fastighetsskötare för sommarvikariat.Välkommen med din ansökan senast den 11 mars.

(mer…)

1 Feb

Ny städfirma i alla våra hus

Från och med 1 februari städar Miljöpalatset i samtliga Hallstahems fastigheter (men undantaget Trädgårdsgatan 12-34 som även  fortsättningsvis städas av vår medarbetare Terttu). Uppdraget gäller trappstädning, källare, förråd och andra allmänna utrymmen. Vi kommer att märka upp i samtliga trapphus, vilka dagar städning görs just där. (mer…)

1 Feb

IBK Hallstas damer i derby för välgörenhet

Hallstahem är stolt sponsor till IBK Hallstas damer, och lördagen den 27 januari spelade de mot Surahammars IBF i Nibblehallen i Hallstahammar, som inbringade en stor summa till välgörenhet.

(mer…)