9 apr

Digital träff om bedrägeribrott mot äldre

Bedrägerier mot äldre blir allt vanligare och bedragarna hittar ständigt nya sätt att lura till sig större eller mindre summor. Vet du vad du kan göra för att skydda dig eller en nära anhörig? (mer…)

23 mar

Klimatfrågan i fokus under Earth Week 22-27 mars

Hallstahem är ett av 187 företag som är med i Allmännyttans klimatinitiativ. Målet med initiativet är att allmännyttan tillsammans ska vara 100 procent fossilfria år 2030, samtidigt som energianvändningen ska ha minskat med 30 procent. (mer…)

23 mar

Uppdatering av motorvärmar-app

Den 29 mars sker en uppdatering av QT-appen, som används av alla med app-styrda motorvärmare på Hallstahem. Det innebär att du automatiskt kommer att bli utloggad och behöver logga in igen i appen för att kunna använda funktionerna. (mer…)

19 mar

Hallstahems Årsredovisning för 2020

Nu kan du läsa Årsredovisningen för 2020, minst sagt ett händelserikt år! (mer…)

16 mar

Nytt nummer av Utsikten ute nu!

Nu har årets första nummer av Utsikten landat i våra hyresgästers brevlådor. Trevlig läsning! (mer…)

16 mar

Pappersfakturorna försvinner under året

Hallstahem har beslutat att ta bort hyresavier och övriga fakturor i papper för gott. Hyresavin för november, som skickas i mitten av oktober, blir det sista som skickas brevledes – sen övergår vi helt till andra betalsätt. (mer…)

16 mar

Hallstahem nominerad till Årets Grundbult i Hallstas Guldyran

Guldyran som arrangeras varje år uppmärksammar särskilda insatser inom näringslivet i vår kommun. I år är Hallstahem en av tre nominerade i kategorin Årets Grundbult. (mer…)

4 mar

Vi rekryterar två chefer

Just nu söker vi två nyckelpersoner till Hallstahem. Välkommen med din ansökan! (mer…)

23 feb

Hallstahem redovisar ett starkt bokslut

Hallstahems bokslut för 2020 är klart och levererar ett starkt resultat. Omsättningen ökade under året från 171 till 178 Mkr och årets vinst uppgår till 12 Mkr. (mer…)

18 feb

Resultatet av kundenkäten

Nu har vi analyserat resultatet av höstens kundenkät och vill nu dela med oss av det till alla hyresgäster. Läs här om vad som gjorts den senaste tiden på ditt område och vad som planeras framöver. (mer…)