25 nov

Hyrorna för 2022 klara

Hyresförhandlingarna mellan AB Hallstahem och Hyresgästföreningen Region Aros-Gävle angående nya hyror för 2022 är nu avslutade.
(mer…)

24 nov

Inflyttningsenkät

Alla hyresgäster som flyttat in mellan 1 juni och 18 november i år kommer inom kort få en inflyttningsenkät från oss via e-post. (mer…)

16 nov

Webbinariet Nätsmart 22 nov – en viktig föreläsning för alla vuxna

Måndagen den 22 november kl 19-20.15 håller Aktiv skola ett kostnadsfritt webbinarie om hur man som barn och vuxen kan göra för att bli nätsmart, och det som barn råkar ut för på nätet.  (mer…)

11 nov

Jobba hos oss!

Vill du bli en del av vårt team? Just nu söker vi två medarbetare på fastighetssidan. (mer…)

11 nov

Hyresavin nu på Mina Sidor

Nu är december månads hyresavierna utsända, vilket innebär att du hittar din avi på Mina Sidor. Du får alltså inte längre någon avi på papper. (mer…)

26 okt

Höstlovskul med våra partner-föreningar!

Vecka 44 är det höstlov för alla barn och några av våra partnerföreningar arrangerar prova-på-aktiviteter för barn och ungdomar. (mer…)

20 okt

Visningsfilm av Myrans Trygghetsboende 55+

Nu kan du se en visningsfilm vi tagit fram för att stilla allmänhetens nyfikenhet kring hur det ser ut på insidan. (mer…)

12 okt

Slutet för hyresavierna

Den här veckan landar de sista hyresavierna i brevlådan hos dem som ännu inte registrerat autogiro eller e-faktura. Har du inte bytt betalsätt än, så är det hög tid att göra det nu. (mer…)

4 okt

Bordtennis för seniorer

Hallstahammar Bordtennisklubb bjuder nu i samarbete med Hallstahem in till pingiskvällar för hyresgäster. Passa på att lära dig en ny sport under roliga former! Alla som är 60+ är välkomna till klubbens träningshall.
(mer…)

14 sep

Nytt nummer av kundtidningen Utsikten

På fredag kommer en rykande färsk tidning ut i allas brevlådor. Trevlig läsning! (mer…)