21 jan

Förening? Bli vår partner!

Från och med 2021 ändrar vi arbetssätt gällande sponsringssamarbeten med föreningar. Alla som vill ingå partnerskap med oss ska skicka in en formell ansökan senast 20 februari. (mer…)

20 jan

Hallstahem huvudpartner med Aktiv Skola

Under 2021 är Hallstahem huvudpartner för Aktiv Skola i Västmanland, något som kommer vara till stor nytta för både elever i mellan- och högstadiet i Hallstahammar, men även deras föräldrar och skolpersonal. (mer…)

14 jan

Myrans lägenheter kan sökas 5-14 februari

Just nu pågår uthyrningen av lägenheterna i vår nyproduktion Myrans Trygghetsboende 55+, till alla de som erbjudits förtur i projektet (de med åldern 55+ som bor i Hallstahems lägenheter i Kolbäck). Mellan 5-14 februari publiceras de resterande lägenheterna på Sök ledigt. (mer…)

11 jan

Hyrorna för 2021 klara

Nu är hyrorna för 2021 klara. Hyrorna för samtliga lägenheter höjs med 1,35% från och med 1 februari. (mer…)

29 dec

Fortsatta corona-restriktioner

Det fortsatt kritiska läget vad gäller smittspridningen av corona, påverkar hur vi på Hallstahem levererar service till sig som hyresgäst och sökande. (mer…)

18 dec

Uthyrning av Myrans Trygghetsboende 55+

Hallstahems styrelse har tagit beslutet att man vill premiera de hyresgäster som redan idag har ett boende i Kolbäck eller Strömsholm hos Hallstahem. (mer…)

1 dec

Julkalender som avslutning på 75-årsfirandet

Den 1-24 december pågår en julkalender ute i våra bostadsområden. Sen som hittar julklappen först, får ta med den hem – oavsett om du är hyresgäst eller inte. Ledtråd läggs ut varje dag på Instagram. (mer…)

27 nov

Nytt nummer av tidningen Utsikten

Nu har nya numret av vår kundtidning Utsikten landat i alla hyresgästers brevlådor. Matad med en tillbakablick i historien och inte minst – information om den julkalender vi kommer att ha i våra bostadsområden. Missa inte det! (mer…)

10 nov

Tack för alla svar på vår kundenkät!

Tack alla ni 67 % av våra hyresgäster som svarade på årets kundenkät. Detta ger oss ett fantastiskt bra underlag när vi förbättrar vår service och husen ni bor i. (mer…)

6 nov

Ökad smittspridning corona – det här gör vi på Hallstahem

Just nu ökar spridningen av Corona igen i länet, därför agerar vi nu med skärpta rutiner. (mer…)