21 Aug

Nya p-platser hyrs ut i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm

Nu startar uthyrningen av parkeringsplatser i flera av våra bostadsområden. Vill du ha en egen plats för din bil – ställ dig i vår bilplatskö redan idag för att samla köpoäng.  (mer…)

31 Jul

Dags för årets Summer Camp!

Nu är det dags för årets Summer Camp för alla barn 7-14 år! Datum är 13-15 augusti (tisdag-torsdag) kl. 11-16 på Hallstahem Multiarena. (mer…)

24 Jul

Bra tips inför kommande värmebölja

Väderprognosen säger nu att vi kommer att få temperaturer på upp emot 30 grader under den närmaste veckan, vilket påverkar klimatet inomhus. För att hålla värmen ute så gott det går, kommer här sju bra tips till dig som bor hos oss.
(mer…)

4 Jul

Semestertider = ändrade öppettider

Under sommaren har vi något förändrade öppettider, samt begränsad bemanning för reparationer i lägenheterna. Därför kan det under semestertiden ta lite mer tid att få din felanmälan åtgärdad.  (mer…)

4 Jul

Nytt nummer av vår kundtidning

Under juni fick alla hyresgäster vår kundtidning i brevlådan. Du som missat den kan även läsa den här på webben. Trevlig läsning! (mer…)

18 Jun

Öppettider inför midsommarhelgen

Torsdag den 20 juni stänger vi kl 12, är sedan lediga fredag den 21 (Midsommarafton) och tillbaka igen på måndag. Vid akuta fel, ring Securitas på 0220-77 40 50. Ha en fin midsommar! (mer…)

17 Jun

Nya p-platser går nu att söka

Tolv nya p-platser är nu tillgängliga att söka på Hagvägen 10 i Kolbäck. Du söker platserna här på webben fram till 24 och 25 juni. Du kan anmäla intresse på två i taget och max fyra av tolv platser. En p-plats med el kostar 240 kr/månad. Tillträde från 1 september.

15 Jun

Tillsammansdagen 15 juni kl 11-17

Tillsammansdagen har bytt plats och växt till sig. I år kommer man hålla till i området runt Hallstahems Multiarena vid den stora gräsytan mellan Trädgårdsgatan 28 och Tunalundsvägen 3, lördagen den 15 juni kl 11-17. (mer…)

12 Jun

TV-problem med Telenor

Just nu (onsdag 12/6) pågår ett stort fel på Telenor vilket påverkar TV-signalen för alla abonnenter i Hallstahammar och Kolbäck. Se Telenors webb för mer information.

5 Jun

Ändrade öppettider 6-7 juni samt 14 juni

Nu är det mycket röda dagar och klämdagar och det påverkar även våra öppettider.  (mer…)