30 mar

Sökes: Fastighetsskötare med öga för utemiljön

Vill du vara med och skapa trygghet genom välskötta och gröna utemiljöer? Då är det kanske dig vi letar efter!

(mer…)

27 mar

Hallstahem ger hyresreduktion till lokalhyresgäster

I veckan presenterade Regeringen i sitt krispaket 3 ett hyresstöd till de lokalhyresgäster som drabbas hårdast av coronakrisen. Hallstahem har beslutat att stötta de hyresgäster som omfattas av förslaget. (mer…)

24 mar

Varning för obehöriga

Vi har uppgift om fler försök att lura sig in hos våra hyresgäster, även via fejkade sms om beställda jobb via oss. I detta fall rör det sig om brandskyddskontroller. Med anledning av detta, och också efter uppgifter från myndigheter om fler bedragare som drar nytta av corona-pandemin för att lura äldre, vill vi än en gång varna för att släppa in någon du inte känner i porten eller i lägenheten. (mer…)

16 mar

Åtgärder på grund av corona-smittan

Med hänsyn till smittrisken av coronaviruset stänger vi vårt kundcenter för besök tills vidare, med undantag för dig som ska hämta eller lämna in nycklar, skriva kontrakt eller säga upp ditt kontrakt. (mer…)

15 mar

Är du 16-17 år? Sök sommarjobb hos oss!

Är du social och ansvarsfull? Vill du tjäna extra sommarlovspengar, lära känna andra i samma ålder och samtidigt få bra jobbreferenser inför framtiden? Kom då och jobba hos oss i sommar!

(mer…)

11 mar

Utsikten snart i allas brevlådor

Torsdag 11 mars delar vi ut årets första nummer av vår kundtidning Utsikten. Är du nyfiken kan du läsa den redan nu här på webben. (mer…)

4 mar

Släpp inte in obehöriga i lägenheten

Det har kommit till vår kännedom att hyresgäster i främst Kolbäck med även Hallstahammar har fått påringning via porten från okända personer som uppger sig vara Hallstahem. (mer…)

4 mar

Årsredovisning för 2019

Nu kan du läsa vår årsredovisning för 2019 här på webben. (mer…)

28 feb

Hyrorna för 2020 är klara

Nu är hyresförhandlingarna mellan Hallstahem och Hyresgästföreningen avseende 2020 års hyror klara. Överenskommelsen innebär att hyrorna för samtliga lägenheter höjs med 2,1% från 1 januari 2020. (mer…)

3 feb

Över 18 år? Sök sommarvikariat hos oss!

Är du över 18 år och en social och positiv arbetsmyra? Vill du jobba som fastighetsskötare i våra bostadsområden? Sök då sommarvikariat hos oss! (mer…)