21 Aug

Hallstahammar Pride 20-25 augusti

Just nu pågår Hallstahammar Pride, som vi stöttar.  (mer…)

16 Aug

Tillsammansdagen lördag 18 augusti

Lördagen den 18 augusti är det Tillsammansdagen i Hallstahammars centrum, och då har vi öppet för besök på vårt kontor kl. 11-14. Välkommen in! (mer…)

14 Aug

Summercamp för alla barn 10-14 år!

Onsdag-fredag den 15-17 augusti kör vi innebandy, fotboll, brottning och annat kul på Hallstahem Multiarena. Det blir ledarledda träningar blandat med spontanspel kl 10-16. 

Aktiviteterna är gratis och genomförs i nära samarbete med Schysst framtid, IBK Hallsta, Hallstahammars Brottningsklubb och HSK fotboll. Multiarenan ligger mellan Trädgårdsgatan 28 och Tunalundsvägen 3, Hallstahammar. Personal från Hallstahem finns på plats alla dagar, så alla är välkomna förbi för att prata och ta en kopp kaffe. Vi ses!

1 Aug

Stambyte kv Växthuset – start på Surbrunnsvägen

Nu är det dags att påbörja stambytet i kv Växthuset. De adresser som kommer att omfattas av det treåriga projektet är Surbrunnsvägen 2, 4, 6, 8 och 10 samt Tunalundsvägen 1 och 3. Etapp 1 drar igång i september med start på Surbrunnsvägen 4, därefter berörs Surbrunnsvägen 2 och sedan Tunalundsvägen 1. Varje lägenhet påverkas av byggnation under 5-7 veckor. Alla berörda hyresgäster kommer att bli kallade till ett bomöte när det närmar sig startdatum. (mer…)

30 Jul

Svar på insändare om Multiarenan

Nyligen skrev en upprörd hyresgäst en insändare till VLT rörande Hallstahem Multiarena vid Tunalundsvägen. Så här lyder vårt svar som publicerades i dagens VLT. (mer…)

19 Jul

Stabilt vattenläge – men var ändå sparsam

Grundvattennivån ligger på en stabil nivå i Hallstahammar. Men som läget är just nu, med en värmebölja som vi inte ser slutet på, så gäller det att hushålla med våra resurser. Det råder inget bevattningsförbud men tänk på hur du använder vattnet.  (mer…)

18 Jul

Var rädd om dig och varandra i värmen!

Många har det tufft i värmen. Därför är det viktigt att vi hjälps åt och visar extra omtanke om grannar och anhöriga.
(mer…)

5 Jul

Semestertider

Under sommaren har vi begränsad bemanning i vår kundtjänst. (mer…)

26 Jun

Brandkåren hälsar på i några fastigheter

Mälardalens Brand och Räddning är i sommar ute och informerar om hur man förebygger bränder i bostaden. (mer…)

25 Jun

Surfa fritt på flera platser i sommar!

Hela sommaren kan du surfa med Fibras fria wifi i Kolbäck centrum samt på Skantzöbadet i Hallstahammar– snabbt och fritt via stadsnätet.  (mer…)