3 jul

Hyresgästenkät om covid-19

I dagarna har 400 slumpvis utvalda hyresgäster fått en digital kundundersökning från vår samarbetspartner AktivBo. (mer…)

24 jun

Bra tips inför kommande värmebölja

Väderprognosen säger nu att vi kommer att få temperaturer på upp emot 30 grader under den närmaste veckan, vilket påverkar klimatet inomhus. För att hålla värmen ute så gott det går, kommer här sju bra tips till dig som bor hos oss.
(mer…)

12 jun

Nytt nummer av kundtidningen Utsikten

Nu har alla hyresgäster fått ett nytt nummer av vår kundtidning Utsikten i sin brevlåda. Här kan du läsa numret digitalt. Trevlig läsning! (mer…)

27 maj

Ledig affärslokal på Parkgatan 4

Är du intresserad av att driva butik för detaljhandel (ej matservering) på bästa läge i Hallstahammars centrum? (mer…)

25 maj

Uthyres: tre nya lägenheter på Hästhoven 55+

Nu har vi äntligen publicerat våra tre nya lägenheter på Östra Nibble, Hästhovsvägen 1! Lägenheterna går att söka tom 8 juni på vår webb,och inflyttning blir 1 oktober. (mer…)

7 maj

Stödnummer och åtgärder gällande corona

Nu kan du som boende i Västmanland ringa ett krisstödnummer om du känner sig ensam eller orolig gällande corona. I övrigt fortsätter vi på Hallstahem att hålla vårt kundcenter stängt för besök tills vidare, med undantag för dig som ska hämta eller lämna in nycklar. (mer…)

20 apr

Vi firar våra 75 år genom att stötta på hemmaplan

Nu startar vi vårt 75-årslotteri där alla hyresgäster har chans att vinna presentkort som nyttjas lokalt. (mer…)

16 apr

Nu utför vi endast akuta felanmälningar

För din och våra medarbetares trygghet kommer vi från och med fredag 17 april att ändra våra rutiner. Vi kommer inte att utföra arbeten hemma hos dig om det inte är absolut nödvändigt. (mer…)

30 mar

Sökes: Fastighetsskötare med öga för utemiljön

Vill du vara med och skapa trygghet genom välskötta och gröna utemiljöer? Då är det kanske dig vi letar efter!

(mer…)

27 mar

Hallstahem ger hyresreduktion till lokalhyresgäster

I veckan presenterade Regeringen i sitt krispaket 3 ett hyresstöd till de lokalhyresgäster som drabbas hårdast av coronakrisen. Hallstahem har beslutat att stötta de hyresgäster som omfattas av förslaget. (mer…)