23 Maj

Ny lag för hantering av personuppgifter – GDPR

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla i hela EU som ersätter PUL (personuppgiftslagen).  Vi värnar om din integritet och det är viktigt att du känner dig trygg med vår hantering av personuppgifter. Denna information gäller för dig som ansöker om bostad hos oss eller som bor i någon av våra bostäder, antingen som kontraktsinnehavare eller medboende.  (mer…)

21 Maj

Badpooler och studsmattor

Många vill hoppa högt och bada nu nä’r sommaren närmar sig med stormsteg. Tyvärr är det dock inte tillåtet att sätta upp pooler eller studsmattor på vår mark. Anledningen till det är att vi inte har möjlighet att kontrollera att alla nödvändiga säkerhetsåtgärder följs. Skulle olyckan vara framme faller ansvaret för olyckan på oss som fastighetsägare.

21 Maj

Begränsad kundservice 24-25 maj

Torsdagen den 24 maj är delar av vår kundservicepersonal på kompetensutveckling, och vi har därför begränsade möjligheter att hjälpa till med frågor som rör uthyrning. Fredagen den 25 maj är hela personalstyrkan på utbildning. (mer…)

14 Maj

Byggstart för sju nya lägenheter i centrum

Nu går byggstarten för sju nya, attraktiva lägenheter på Parkgatan 4 i Hallstahammars centrum.

(mer…)

14 Maj

Träffa en Bredbandsrådgivare onsdag 16 maj

Vad är ett trådlöst nätverk? Hur kopplar jag in en router? Hur kommer jag igång med min stadsnätanslutning? Fibras bredbandsrådgivare finns på plats i Hallstahammar och Kolbäck och svarar på just dina frågor om Fibra, fiber och teknik i hemmet.

(mer…)

22 Mar

Adressbyte i Kolbäck och Hallstahammar

Hyresgäster på Kapellgatan och Prästgårdsgatan i Kolbäck och Hallstahammar får adresserna ändrade från och med 1 april, efter ett beslut hos Hallstahammars kommun.

(mer…)

19 Mar

Hallstahem blir huvudpartner med Schysst Framtid

Projektet Schysst Framtid har varit verksamt i Västerås sedan hösten 2014 där Västerås SK i första hand besökt sjätteklassare i Västerås och informerat om droger, mobbning och rasism. Nu tas nästa steg när Schysst Framtid etablerar i Hallstahammar, med Hallstahem som huvudpartner.

(mer…)

26 Feb

Följ oss på Instagram

Nu finns vi på sociala medier via Instagram, där vi framöver kommer att publicera både lediga lägenheter och annan bra information –  både för dig som hyresgäst och som lägenhetssökande. Följ oss!

(mer…)

22 Feb

Ny lokal för seniorer i centrum

På Trädgårdsgatan 4, bakom Hallstahems kontor, invigdes igår kommunens nya träffpunkt för seniorer. Många nyfikna var på plats för att fira öppnandet.

(mer…)

21 Feb

Vi söker 16-17-åringar för sommarjobb

Nu söker vi dig som vill jobba som fastighetsskötare i våra bostadsområden under tre veckor i sommar, bor hos Hallstahem och är 16-17 år.

(mer…)