18 Okt

Ändrade öppettider

Vi har i närtid ett antal tillfällen då vi har ändrade öppettider, på grund av bland annat utbildning av vår personal.  (mer…)

18 Okt

Planerade elavbrott 22 oktober

Den 22 oktober kl 8-9 kommer vissa boende på Trädgårdsgatan, Vattugatan, Nämndemansgatan, Surbrunnsvägen och Tunalundsvägen bli utan el, då Mälarenergi utför arbeten i elnätet. Tack för din förståelse!

3 Okt

Hallstahem startar elbilspool

Tisdagen den 8 oktober kl 16-18 inviger vi vår nya elbilspool, som alla invånare i kommunen är välkomna att bli medlemmar i. Bli poolare du med – för hyresgäster gäller gratis medlemskap. Elbilen är en Nissan Leaf med räckvidd på ca 30 mil på en laddning. Du bokar den enkelt via dator eller mobil och låser upp den med en personlig kod via app eller sms. (mer…)

1 Okt

Nya p-platser hyrs ut i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm

Nu startar uthyrningen av parkeringsplatser i flera av våra bostadsområden. Vill du ha en egen plats för din bil – ställ dig i vår bilplatskö redan idag för att samla köpoäng.  (mer…)

27 Sep

Vinnare i tävling om brandskyddsutrustning

Under Trygg- och säkerhetsdagen den 14 september på Hammartorget var vi på plats med en tävling, där du hade möjlighet att vinna ett brandskydds-kit till hemmet. Nu är vinnaren utsedd! (mer…)

25 Sep

Parkgatan stängs för vägarbete

Beläggningen på Parkgatan i Hallstahammars centrum är dålig, framför allt vid övergångsställena, och delar av gatan ska därför läggas om. Kommunen inleder projektet vecka 40 (30 september) med förberedande arbete kvälls och nattetid.

(mer…)

19 Sep

Vattenavstängning Tunalundsvägen och Surbrunnsvägen

Idag torsdag är vattnet avstängt i våra lägenheter på Tunalundsvägen 1 A – 3K, samt vissa lägenheter på Surbrunnsvägen 2 – 4, på grund av inkoppling av en ny vattenledning. (mer…)

12 Sep

Nytt nummer av tidningen Utsikten

Inom kort får alla hyresgäster ett nytt nummer av kundtidningen Utsikten i sina brevlådor. Den finns även att läsa här digitalt. Trevlig läsning! (mer…)

29 Aug

Parkeringar nu ute på Nämndemansgatan 3

Nu har vi publicerat 19 nya parkeringsplatser på Nämndemansgatan 3, med tillträden från 1 oktober. (mer…)

31 Jul

Dags för årets Summer Camp!

Nu är det dags för årets Summer Camp för alla barn 7-14 år! Datum är 13-15 augusti (tisdag-torsdag) kl. 11-16 på Hallstahem Multiarena. (mer…)