Till nyhetsarkivet

Nya p-platser hyrs ut i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm

Nu startar uthyrningen av parkeringsplatser i flera av våra bostadsområden. Vill du ha en egen plats för din bil – ställ dig i vår bilplatskö redan idag för att samla köpoäng. 

Många av de tidigare fria parkeringarna i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm blir nu möjliga att hyra. Under augusti, september eller oktober kan du söka dem här på webben. Vi har inte exakt publiceringsdatum på respektive adress, så bor du på någon av dessa adresser och önskar parkering – bevaka webben en gång i veckan eller använd vår prenumerationstjänst då du får mejl om objekt som matchar dina önskemål (görs via Mina Sidor). Det är bara boende hos Hallstahem som kan ansöka om bilplats hos oss. Varje ledig plats ligger sökbar under sju dagar, och tilldelas därefter. Du kan söka två platser samtidigt. Följande adresser berörs:

Fasanvägen 5, 83 platser Tillträde 1 oktober
Äggsjögatan 8, 36 platser Tillträde 1 oktober
Hagvägen 10, 32 platser Tillträde 1 oktober
Bultfabriksv. 2-4. 23 platser Tillträde 1 oktober
Hagvägen 20, 29 platser Tillträde 15 oktober
Skomakarvägen 12, 18 platser Tillträde 15 oktober
Hagvägen 1, 7 platser Tillträde 15 oktober
Hagvägen 3, 5 platser Tillträde 15 oktober
Hallstavägen 13, 10 platser Tillträde 15 oktober
Västmannavägen 2, 35 platser Tillträde 15 oktober
Brinkvägen 80-82, 21 platser Tillträde 1 november

 

Samtliga parkeringar är utan elstolpe och kostar 150 kr/mån. Står din bil på någon av ovan adresser efter tillträdesdatumet riskerar du böter.

Varför inför vi hyrda parkeringar?

Hyrda parkeringar är något vi nu inför successivt på alla våra områden. Den främsta anledningen till det är att många önskar en egen parkering. Parkeringsplatserna har också till viss del nyttjas av personer som inte bor i våra fastigheter, eller som uppställningsplats för avställda fordon eller skrotbilar. Hyrda parkeringar ett sätt att få bukt med denna typen av problem. Alla parkeringsytor får ett antal besöksparkeringar som kan användas av gäster.

Välkommen in på hallstahem.se med din ansökan! Vid frågor, ring kundcenter på 0220-77 40 00, eller mejla info@hallstahem.se.