Välkommen till vårt nya system – Dina köpoäng finns kvar!

Läs mer här
Logga in

Kabel-TV från Tele2

Anslutning av Kabel-tv-nätet kommer att ske etappvis från 25/9 till 29/9

Tack vare ett avtal mellan Tele2 och Hallstahem får du och alla andra hyresgäster tillgång till ett digitalt Startutbud direkt via antennuttagen i din lägenhet. Gäller er med Kabel-TV från Telenor och er med Kabel-TV/Internet från Bitcon. Startutbudet består för närvarande av följande kanaler:

Logotyper för olika tv kanaler

För att kunna titta på kanalerna i det abonnemangsfria tv-utbudet behöver du ha en tv med inbyggd digital-tv-mottagare, alternativt en digitalbox, med så kallad DVB-C. Instruktioner för detta hittar du i manualen för din tv. Ett kortare avbrott på din TV-tjänst kan förekomma när nätet kopplas om.

Besök med specialerbjudande
Du kan också beställa mer TV-kanaler och bredband från Tele2 via det uppgraderade kabel-tv-nätet som tidigare kallades för ”tre hål i väggen”. Vi kommer snart att besöka ditt område med riktigt bra erbjudanden för dig som hyresgäst till Hallstahem på TV och Bredband med hastigheter upp till 1200Mbit/s. Ta chansen och ställ dina frågor till våra kunniga säljare och få reda på vilket upplägg som passar bäst för dig.

Tele2 kommer vara på plats vardagar från 4/9 till 18/9 och knackar på dörren mellan kl 15.00–21.00. Om ni inte vill ha besök eller vill boka in en speciell tid så kan du ringa Tele2 på 08-253 250. Öppet på vardagar kl 10.00–17.00.

Eventuella frågor gällande beställning, tjänster och utbud besvaras av Tele2 Kundservice på telefon 90 222, med öppettider vardagar 08.00-19.00 och lördagar 09.00-15.00.

Kom igång med kabel-TV från Tele2

Logotytp för tele2 obegränsad

Andra nyheter

Undrar du något om att bo hos oss? Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss