Till nyhetsarkivet

Nu släpper vi åtta nybyggda lägenheter

Byggnationen av åtta nya lägenheter på Nämndemansgatan i Hallstahammar pågår för fullt. Inflyttning blir 1 december 2019, men redan nu påbörjar vi uthyrningen. Samtliga lägenheter – en tvåa och sju treor, kan sökas till och med 6 maj.

    

 

Vi bygger nu om lokaler till åtta nya lägenheter i två plan på Nämndemansgatan 1 i centrala Hallstahammar – sju treor och en tvåa i storlekarna 66-85 m². Samtliga bostäder är planeffektiva och har hög tillgänglighet – ett bra boende för den som vill bo som första hyresgäst i en helt ny lägenhet nära service och kommunikationer.

Lägenheternas utrustning
Lägenheterna har nyproduktionsstandard. Badrummen har kakel och klinker, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Köket har diskmaskin, det är parkett i alla rum och alla bostäder har inglasad balkong på gaveln eller mot gården. Lägenhetsdörrarna är säkerhetsklassade och alla utom två lägenheter får tillgång till hiss. Huset utrustas också med porttelefon, och p-platser kommer att finnas till uthyrning längre fram. Man förbereder även fastigheten för en solcellsanläggning på taket, som ska förse huset med miljövänlig fastighetsel.

Lägenhetstyp  Storlek, m²  Hyra per månad
2 rum och kök 66 7898
3 rum och kök 75 8 866
3 rum och kök 71 8 568
3 rum och kök 80 9 239
3 rum och kök 82 9 388
3 rum och kök 85 9 611
3 rum och kök 81 9 313
3 rum och kök 81 9 313

 

Hur söker man?
Intresseanmälan gör du här på webben under Sök ledigt. Som vanligt styr köpoängen och betalningsförmågan vem som får ett erbjudande. Du kan anmäla intresse på två lägenheter samtidigt. Är du intresserad av fler än två, så behöver du ha koll på när ansökningstiden går ut på respektive lägenhet, så att du alltid har två aktiva intresseanmälan. Samtliga lägenheter går att söka fram till 6 maj, därefter går ansökningstiderna ut på två lägenheter i taget fram till 9 maj. Vid frågor kring det här, kontakta oss på Kundcenter. Lycka till!