Till nyhetsarkivet

Julkalender som avslutning på 75-årsfirandet

Den 1-24 december pågår en julkalender ute i våra bostadsområden. Sen som hittar julklappen först, får ta med den hem – oavsett om du är hyresgäst eller inte. Ledtråd läggs ut varje dag på Instagram.

Varför har Hallstahem en julkalender?

Hallstahem fyller 75 år i år, och har på grund av corona inte kunnat fira med fest för alla som planerat. Därför hade vi ett hyresgästlotteri i somras – och nu har alla i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm chansen till något extra som förgyller den här mörka årstiden. Den 1-24 december kommer det att placeras ut julklappar i våra bostadsområden, där förste man/kvinna på plats får ta hem gåvan. Julklapparna kan innehålla vad som helst, men är inköpta lokalt för att gynna det lokala näringslivet.

Vi har fördelat julklapparna med hänsyn till hur många hyresgäster som bor i respektive område. Varje dag lägger vi ut en bild på vår Instagram, samt en ledtråd på var julklappen kan finnas. På julafton kan gåvan hamna var som helst i kommunen och innehåller något alldeles extra för dig som bor hos Hallstahem. Även icke-hyresgäster får ta hem julklappen om de är först på plats. Följ oss på Instagram, så missar du inga ledtrådar – och sprid gärna till dina vänner! God Jul önskar vi på Hallstahem!