Till nyhetsarkivet

Åtgärder på grund av corona-smittan

Med hänsyn till smittrisken av coronaviruset stänger vi vårt kundcenter för besök tills vidare, med undantag för dig som ska hämta eller lämna in nycklar, skriva kontrakt eller säga upp ditt kontrakt.

Gör dina ärenden via Mina Sidor, telefon 0220-77 40 00 eller mejl info@hallstahem.se. Om du har symptom såsom hosta, feber, halsont, smärtor i bröstet och/eller andningssvårigheter, även lindriga, ber vi dig vänta med att göra felanmälan till dess att du är frisk igen. Är det ett akut problem hör du självklart av dig, men uppge att du är sjuk. Då gör vi en bedömning om ärendet kräver åtgärd omgående, eller om det kan vänta.

All vår personal och hantverkare har uppmanats att följa myndigheternas rekommendationer– att hålla god handhygien, undvika fysisk kontakt och vid minsta symptom stanna hemma från jobbet för att minimera smittrisken. Hallstahem har höjd beredskap och planer för att hantera eventuella effekter för vår verksamhet vid ett större utbrott av viruset.

Var en god medmänniska
Ägna en extra tanke åt dina äldre grannar och släktingar – kolla läget med jämna mellanrum och erbjud dig att hjälpa till med det som behövs, t ex handla. Vi behöver alla hjälpas åt med det vi kan för allas trygghet och säkerhet.

 

Mer information om Corona-utbrottet

Krisinformation.se

Folkhälsomyndigheten

Videos about corona in different languages

Questions and answers in other languages about Corona Covid-19