Till nyhetsarkivet

Uthyres: tre nya lägenheter på Hästhoven 55+

Nu har vi äntligen publicerat våra tre nya lägenheter på Östra Nibble, Hästhovsvägen 1! Lägenheterna går att söka tom 8 juni på vår webb,och inflyttning blir 1 oktober.

Hallstahem bygger om lokaler till tre nya lägenheter på Hästhovsvägen 1 i Östra Nibble i Hallstahammar. Det blir tre tvåor i storlekarna 73-76 m², alla på våning 1. Samtliga lägenheter är två rum och kök och reserverade för hyresgäster i åldern 55+. De är planeffektiva och har hög tillgänglighet – ett bra boende för den som vill bo som första hyresgäst i en helt ny lägenhet nära service och kommunikationer.

 

Lägenheterna och fastigheten

Badrummen har kakel och våtrumsmatta, och det är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin, det är parkett i alla rum och alla bostäder har balkong mot gården. Lägenhetsdörrarna är säkerhetsklassade och alla lägenheter har tillgång till hiss. Förutom att huset är utrustat med porttelefon, finns även gemensamhetslokaler med aktiviteter och lunchservering. Lägenheterna ha individuell mätning och debitering av varmvatten.

 

Lägenhetstyp Storlek, m² Hyra per månad
2 rum och kök 73 6 190
2 rum och kök 75 6 297
2 rum och kök 76 6 351

 

Hallstahems ombyggnadsprogram
Hästhovens tre lägenheter är de sista i det kommunala bostadsbolaget Hallstahems program för ombyggnation av lokaler till bostäder. Totalt blir det 21 ombyggda lägenheter under en tvåårsperiod. Tidigare har man byggt sju nya lägenheter på Parkgatan 4, åtta lägenheter på Nämndemansgatan 1 och tre lägenheter på Parkgatan 2.