Hoppa till innehåll

Hallstahems nya VD

Nu är det klart vem som blir ny VD på Hallstahem. Mattias Looström, idag VD för Laxåhem, tar över rodret med start 1 januari 2023.

Tf vd är fram till dess Hallstahems projektchef Håkan Jansson.

Efter en process med ett stort antal kvalificerade kandidater valde Styrelsen att erbjuda Mattias Looström tjänsten som Hallstahems nya VD. Mattias är 48 år, bor i Örebro och har arbetat som VD för Laxåhem sedan 2014. Före det jobbade han i 19 år för ÖBO (Örebro Bostäder), bland annat som distriktschef och bovärd.

̶ Det känns otroligt bra att ha kunnat rekrytera Mattias som har bred erfarenhet inom fastigheter och ledarskap. Med bakgrund som VD för Laxåhem och mångårig erfarenhet i olika roller på ÖBO tar han med sig mycket kunskap in i vårt bolag. Vi är övertygade om att han kommer att fortsätta att förvalta och vidareutveckla Hallstahem mot ett boende i världsklass för nuvarande och framtida hyresgäster, säger Rolf Hahre, styrelseordförande för Hallstahem.

Hallstahems förra VD Ulf Magnusson avslutade sitt uppdrag 16 juni efter dryga fem år i bolaget, för att satsa på en karriär som egenföretagare inom fastigheter och ekonomi.