Till nyhetsarkivet

Hallstahem nominerad till hållbarhetspris

Guldyran, som gick av stapeln den 18 oktober, är Hallstahammars årliga företagarfest och anordnas av Hallstahammar Promotion i syfte att uppmärksamma framgångar inom näringslivet här. Ett stort antal priser delas ut, bland annat Årets Hållbarhetspris – som Hallstahem nominerades till.

Motiveringen till vår nominering löd: Hallstahem satsar på att minska energiförbrukningen och miljöbelastningen, genom att vara en del av Allmännyttans Klimatinitiativ. De tar även ett stort ansvar socialt och initierar projekt som främjar trygghet, gemenskap och föreningsliv.

Två andra företag var nominerade, G. Sjöquist Förpacknings AB och Veolia Recycling Solutions Sweden AB där G. Sjöquist Förpacknings AB var dem som tog hem priset under kvällen som det företag som ”på ett föredömligt och inspirerande vis tar ansvar för den egna verksamhetens påverkan på branschen och samhället i stort”.  Vi gratulerar vinnaren men är mycket stolta och glada att ha blivit nominerade, då hållbarhet är något vi jobbar med varje dag på olika sätt – både ekologiskt, socialt och ekonomiskt.

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med hållbarhet.