Till nyhetsarkivet

Åtgärder avseende corona

Det fortsatta läget vad gäller smittspridningen av corona, påverkar hur vi på Hallstahem levererar service till sig som hyresgäst och sökande.

För din och alla andras trygghet – var noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du hittar allt det senaste om coronaviruset på krisinformation.se. Hallstahem vidtar följande försiktighetsåtgärder för att minska smittspridningen och därmed skydda både medarbetare och kunder:

ARBETEN I LÄGENHETERNA

  • Har du förkylningssymptom, avvakta med din felanmälan tills du är frisk.
  • Vi utför nu alla felanmälningar.
  • Håll avstånd på 2 meter till vår personal och hantverkare när de utför arbeten i din lägenhet. En del av våra medarbetare väljer att använda munskydd och handskar vid besök i lägenheterna. Om vi vid besök märker att någon i hushållet är förkyld, väljer vi att inte gå in. Detta gäller även våra hantverkare.

KUNDCENTER

  • Kundcenter har stängt för spontana besök. Vi öppnar för dig som ska hämta/lämna in nycklar, skriva kontrakt eller har ett bokat möte – ring på porttelefonen så öppnar vi. Vi erbjuder handsprit och torkar av alla ytor/utrustning i Kundcenter/kundtoaletter kontinuerligt.
  • Vi spritar alla nycklar i ett bad innan de överlämnas till nästa person.