Flytta in

Vid inflyttning så har du tillgång till lägenheten från kl. 12 den dag som anges i kontraktet. Om den första kontraktsdagen infaller på en lördag eller helgdag så gäller kontraktet från kl. 13 första vardagen i månaden. Börja inflyttningen med att gå igenom lägenheten noga och skriv upp eventuella anmärkningar. Meddela din områdeschef så snart som möjligt om du upptäcker något fel. Har vi lovat en åtgärd i din lägenhet påbörjas den inom tre månader efter att du flyttat in.


Elavtal

Kom ihåg att anmäla inflytten till Mälarenergi på telefon 021-39 50 50. Gör det helst en månad före du flyttar in.

 

Adressändring
Ändra din adress, på www.adressandring.se eller ring 0771- 97 98 99. Ange det fyrsiffriga lägenhetsnumret som står på ditt nya kontrakt (de fyra sista). Kan du inte hitta numret så finns det även i din trappuppgång till vänster i portlistan.


Hemförsäkring

Du måste ha en gällande hemförsäkring när du bor hos oss. Vi erbjuder en egen hemförsäkring genom Länsförsäkringar Bergslagen. Avgiften betalar du månadsvis på hyresavin. Läs mer under Hemförsäkring.


Parkeringstillstånd

För att kunna parkera utanför porten under flytten krävs att du har ett parkeringstillstånd. Det kan du få på vårt kundcenter. Nyckel till lägenheten passar till eventuell trafikbom på området.