Till nyhetsarkivet

Hallstahem startar elbilspool

Tisdagen den 8 oktober kl 16-18 inviger vi vår nya elbilspool, som alla invånare i kommunen är välkomna att bli medlemmar i. Bli poolare du med – för hyresgäster gäller gratis medlemskap. Elbilen är en Nissan Leaf med räckvidd på ca 30 mil på en laddning. Du bokar den enkelt via dator eller mobil och låser upp den med en personlig kod via app eller sms.

Som medlem får du förutom bilen i Hallstahammar även tillgång till elbilspooler på ett tjugotal andra orter i Sverige.

Kostnader

För hyresgäster: Gratis medlemskap. Hör av dig till oss för att få en kampanjkod innan du registrerar dig.

För övriga: En rabatterad månadsavgift, vilket innebär att du endast betalar 62 kr/månad i medlemskap. Uppge kampanjkoden ”Hallstahem” vid registrering.

Du kan sedan hyra per timme för 79 kr, femtimmarsbokning för 275 kr, ett dygn för 595 kr eller en hel helg för 695 kr. Försäkring ingår och du betalar inga kilometeravgifter eller bränsleavgifter!

Parkering och laddning

Elbilen står laddad med förnybar el och du laddar så mycket du vill på stationen under hela din bokning. Parkeringen för elbilen ligger på baksidan av Parkgatan 4, märkt ”Reserverat bilpool”.

Frågor

Generella frågor om bilen och bokningen ställer du enklast till Hallstahems samarbetspartner Move Abouts kundservice, som är redo att hjälpa dig på info@moveabout.se eller 031-799 28 04.

Läs mer på moveabout.se.

Trevlig hållbar resa!