Hoppa till innehåll

Betala hyran

Vi skickar inte längre ut pappersavier per post utan uppmanar till andra betalsätt. Hyran betalas i förskott och ska vara oss tillhanda sista vardagen varje månad. Det är viktigt att betala hyran i tid. Om du inte betalar hyran i tid kan du förlora ditt hyreskontrakt. Vid frågor om sena betalningar, anstånd etc kontaktar du vår partner Intrum Sverige på tel 08-6167720.

Autogiro

Autogiro innebär att hyran automatiskt förs över från ditt bankkonto till Hallstahem. Det enda du måste se till är att det finns pengar på ditt konto på förfallodagen. Vill du betala hyran via autogiro fyller du i vår autogiroblankett och lämnar/skickar in till oss på Kundcenter eller fyller i ett formulär för autogiromedgivande som kräver e-legitimation. Har du ingen dator hemma och inte själv kan skriva ut blankett eller fylla i medgivande – hör av dig till oss så skickar vi blankett på posten som du fyller i och skickar tillbaka, eller lämnar i Kundcenters brevlåda.

E-faktura

Du anmäler att du vill ha en e-faktura hos din internetbank. Leta upp ”AB Hallstahem” som finns med i en lista över de företag som erbjuder e-faktura. Fyll i anmälningsformuläret och banken skickar din anmälan till oss för registrering. Ditt avtalsnummer måste fyllas i på anmälningsformuläret, avtalsnumret finner du i högra hörnet på tidigare hyresavier eller på ditt kontrakt. Vi kommer inte längre att skicka en hyresavi men man kan välja att skriva ut avin från Internetbanken.

Se din hyresavi på Mina sidor

På Mina Sidor kan du som inloggad se och skriva ut din hyresavi i PDF-format, samt se om den är betald. Om du betalar hyran via internet anger du vårt plusgirokonto 39 68 19-5 samt det OCR-nummer som finns angivet. OCR-numret är unikt för varje hyra, det är därför viktigt att du anger det rätt så vi kan identifiera att betalningen kommer ifrån dig.

Betala via post eller bank

Skriver du ett eget inbetalningskort är det viktigt att du skriver ditt namn, adress och personnummer och betalar till vårt plusgirokonto 39 68 19-5.